Trgovina

Bombažna tkanina – bombaž
6. februarja, 2018
Glina za modeliranje 5kg
6. februarja, 2018

Bambusova zobna ščetka

2,90 

Naravna bambusova zobna ščetka, je prijazna do vaših zob in dlesni, ter okolja.  To je ščetka, ki jo lahko uporabljaš brez skrbi, saj dobro očisti zobe in je nežna do zob in dlesni.

Kategorija:
Opis

Naravna bambusova zobna ščetka

Je prijazna do vaših zob in dlesni, ter okolja.

Brez kemikalij: barvne najlonske ščetine, prepojene z ogljem

Sam bambus je naravno antibakterijski, higienski, protiglivičen in odporen na vonjave

To so ščetke, ki jih lahko uporabljaš brez skrbi

dobro očisti zobe, so nežne do zob in dlesni, trajajo enako dolgo kot plastične in so zelo lepe. Čeprav ročaji niso upogljivi, lahko prav zato še bolj nadzorovano ščetkaš zobe. Prav tako kot navadno ščetko je tudi lesene ali eko ščetke priporočljivo menjati na dva do tri mesece oz. po vsaki bolezni.

Bambus pravzaprav ni drevo, temveč neke vrste trava. MOSO bambus je vrsta velikanskega bambusa, ki je domoroden na Kitajskem in v Tajvanu, kultivirati pa so ga uspeli tudi na Japonskem. V Evropi ga še ne gojijo, zato je pot z vzhoda še nekoliko ‘ne trajnostna’. Bambus je po svoji naravi antimikroben, zato bo ročaj ščetke, če ga po in pred vsako uporabo splakneš z vodo, potem pa posušiš na zraku, služil dovolj dolgo. Le če ga odlagaš v lonček, v katerem se zadržuje voda, bi lahko del ročaja, ki je v nenehnem stiku z vodo, postal mehek ali plesniv (črn). Ročaji zobnih ščetk so obdelani tako, da so popolnoma gladki in ni bojazni, da bi se ti (čeprav otroci ščetko tudi kdaj grizejo) v ustno votlino zarinila kakšna trska.

Bambusova ščetka + Glinena zobna krema


Izdelek lahko prevzameš tudi v naši trgovini na Gmajnici 124 v Komendi !

Lahko pa tudi pokličeš na tel. št.  041 443 309  in si Izdelek  naročiš !

 

Prijava

Ali ste pozabili geslo?

Ustvarite račun?