Trgovina

Glinena obloga 3,7kg
13. februarja, 2018
Glinene kapljice 30ml
15. februarja, 2018

Glinena obloga 1,7kg

9,90 

Bolus Glinene obloge uporabljamo za lajšanje različnih bolečin udov, sklepov, oteklin,…

Kategorija:
Opis

Bolus pripravljena glina za obloge se največkrat uporablja za lajšanje različnih bolečin udov, in sklepov, oteklin, ter notranjih organov kot so npr., dihala ledvice, ciste, itd. Glineno oblogo lahko uporabljamo hladno ali toplo, odvisno od posameznega primera. Glina vsebuje ogromno mineralov: Silicij, Magnezij, Kalcij, Kalij, Natrij, Železo,.. Pri glineni oblogi je absorpcija teh omenjenih mineralov zelo visoka, kajti ko postavite glineno oblogo na kožo, se ti omenjeni minerali vpijejo v telo skozi naš največji organ – Kožo.

Uporaba:
GLINENE OBLOGE PRI TEŽAVAH V PREDELU : KOLENO, RAMA, HRBET, SKLEPI, GLEŽENJ,….
Pripravimo si kos naravne tkanine velike približno 15×15 cm, vzamemo leseno žlico in nanesemo na tkanino 3-4 žlice gline. Oblogo položimo na prizadeto mesto, rahlo pritrdimo s povojem in pustimo delovati 3-4 h enkrat dnevno. Če se glina med tem časom posuši, jo odstranimo ne glede na čas delovanja. Prav tako ne smemo prekoračiti časa delovanja (4ure). Obloge uporabljamo kolikokrat se nam zdi to potrebno. Ne uporabljajte folije ter drugih neprepustnih materialov ! Glinena obloga je 100% naravna.


GLINENE OBLOGE S PAZLJIVEJŠIM RAVNANJEM V PREDELU : GLAVA, ŽELODEC, LEDVICA, TREBUH ŠČITNICA…
Vedno začnemo z manjšimi in krajšimi glinenimi oblogami, kar pomeni, da vzamemo leseno žlico in nanesemo na tkanino 3-4 žlice gline,( veliko približno 20×15) debeline 1 cm, položimo na prizadeto mesto in rahlo povijemo s povojem in jo pustimo delovati samo 1 uro. Kura naj traja najmanj 20 dni oz. do izboljšanja ali odprave težave, lahko tudi več mesecev. Če se glina med postopkom posuši, jo odstranite ne glede na čas delovanja. Glede na to kako močen učinek ima glina in kakšne reakcije izzove, ne smemo istočasno polagati oblog na več mest hkrati. Upoštevati je treba tudi telesno odpornost posameznika in paziti, da ga ne bi preveč utrujali s prepogostimi oblogami.


TEMPERATURA GLINE
Glineno oblogo lahko uporabljamo hladno ali toplo, odvisno od primera, najbolje je takšno kot je pripravljena. V večini primerih se uporablja hladna obloga.


SEGREVANJE GLINE
Posodico z glineno maso postavimo v precej večjo kadico, natočimo toliko vode, da bo segala vsaj do polovice posode. Vse skupaj postavimo nad ogenj in pustimo, da dosežemo želeno temperaturo 30-40 stopinj, potem pa takoj odstranimo iz ognja. Glino segrejemo samo toliko, kolikor jo rabimo za eno oblogo. Gline ne smemo segrevati dvakrat.


Sestavine:  Glina Bolus , Prečiščena voda
INCI:  Bolus Clay, Aqua Purificata


Glina Bolus iz Komende je sušena na soncu in ne vsebuje nobenih dodatkov 

Družinska tradicija 1950


Vegansko

Ekološko

Naravno

Slovensko

Ročno delo


Opozorila:
Pri odprtih ranah gline ne damo direktno na kožo, ampak med gazo!
Hranite na suhem in pri temperaturi maksimalno 25 C
Po vsaki uporabi glinene obloge zavržemo!
Glino zavrzite med biološke odpadke!
Shranjevanje nedosegljivo otrokom!
Dobro zaprite plastenko!
Primerno za kožo!


Neto teža: 1,7 kg


Polni in proizvaja: 

BOLUS Cvetka Ferjuc s.p.,
Gmajnica 124, 1218 Komenda, Slovenija


Izdelek lahko prevzameš tudi v naši
trgovini na Gmajnici 124 v Komendi!

Lahko pa tudi pokličeš
na tel št. 040 351 582  in si ga naročiš!


Informacije o izdelku

Dodatne informacije
Teža 1,8 kg
Teža

1,7kg, 3,7kg

Prijava

Ali ste pozabili geslo?

Ustvarite račun?