Trgovina

Glinena obloga 1,7kg
14. februarja, 2018
2x preciščena glina 600g + lesena vevnica
16. februarja, 2018

Glinene kapljice 30ml

19,90 

Bolus Glinene Kapljice za spodbujanje delovanja imunskega sistema, ohranjanju zdravih kosti, mišic, kit, žil, hrustanca..

Opis

Glina vsebuje ogromno mineralov:  Silicij, Magnezij, Kalcij, Kalij, Natrij, Železo,.. Vsi ti minerali so za pravilno delovanje našega telesa nujno potrebni! Glina je izredno čistilna ter ima močno absorpcijsko moč. Ureja presnovo in deluje kot spodbujevalec številnih organov ter izboljša krvno sliko. Glina je sušena s sončno energijo in vsebuje Vitamin D, ki je pomemben za delovanju imunskega sistema, ohranjanju zdravih kosti, delovanju mišic in normalni ravni kalcija v krvi.

Glina je bogata z mineralom Silicij, ki je tretji najbolj zastopan element našega telesa, ta pa z leti začne močno upadati. Ker silicij torej opravlja veliko različnih nalog v našem telesu, je pritegnil pozornost znanstvenikov, ki odkrivajo, kako zelo pomembno vlogo pravzaprav ima za nas, našo vitalnost in zdravje (tudi v preventivnem smislu). Glede na blagodejen učinek silicija na prej omenjena tkiva, se kaže njegova pomembna vloga kot podpora pri boleznih, kot so osteoporoza, ateroskleroza, diabetes, bolezni srca ter vloga tega minerala lepote za zdravje las in nohtov. Silicij zagotavlja trdnost okostja in je osnovnega pomena za sintezo hrustanca.

Silicij + Kalcij + Vitamin C + Vitamin D = KOLAGEN. Glina ima dve zelo pomembni sestavini in sicer Silicij ter Kalcij, ki pa jima je potrebno za optimalno proizvodnjo kolagena dodati vitamin C. Kolagen je zelo pomemben element v sklepih, vezeh, kosteh, kitah, koži in seveda tudi v hrustancu, ki mu zagotavlja prožnost, trdnost ter vzdržljivost. V našem telesu se po 25 letu proizvodnja kolagena zmanjšuje. V tako imenovanem modernem svetu, kjer je kakovost hrane bistveno slabša kot pred leti, je vsebnost teh mineralov mizerna. Glina je sušena s sončno energijo, kar pomeni, da ima v sebi tudi vitamin D. Pri vnosu vitamina D v telo je zelo pomemben Kalcij, saj s tem Vitamin D pravilno deluje v telesu. V kolikor boste vzeli glinene kapljice in dodali vitamin C ( npr. limona ) ste pospešili proces tvorbe kolagena v telesu.

Posebnost Glinenih Kapljic je glina in njeni minerali ( silicij, železo kalcij, kalij, magnezij, vitamin D). Glina je pripravljena na zelo poseben in zahteven način. Glina je sušena s sončno energijo in v procesu priprave, da bi obdržala svojo čistost, nikoli ne pride v stik z golo roko, temeljito očiščena in zdrobljena v zelo majhno granulacijo, ter skrbno spakirana da ne izgublja moči in vitamina D.


NAVODILO ZA UPORABO:  Pred vsako uporabo stekleničko dobro pretresite in zvečer nakapajte v kozarec z 1,5 dl vode 3-5 glinenih kapljic nato premešate ter spijete. Kura naj traja 20 dni, nato naredimo 7 dnevno pavzo, potem ponovno nadaljujemo 20 dni. Gline kapljice lahko zaužijemo tudi več mesecev,  z vmesnimi tedenskimi pavzami.

Kdaj glinenih kapljic gline ne uživamo:  Med kemoterapijo, med jemanjem antibiotikov, antidepresivov, prve štiri mesece nosečnosti; ter po porodu če dojimo (do 7 meseca)  in pri otrocih do 10. leta starosti. O nadaljnji uporabi se posvetujte na telefonski št.: 040 351 582.

Pri kroničnih boleznih glinene kapljice uživate po glavnem obroku in sicer 20 dni, vsak drugi dan, nato sledi en teden premora in nato lahko Glinene kapljice lahko uživate vsak dan 21 dni. Gline kapljice lahko pijemo tudi več mesecev, z vmesnimi tedenskimi pavzami. O nadaljnji uporabi se posvetujte na telefonski št.: 040 351 582

 V kolikor uživate tablete mora biti najmanj 2 uri presledka


Vsebina :

Olivno ekstra deviško olje, Glina Bolus

SILICIJ     65,70 %
KALIJ         3,40 %
ŽELEZO        2,60 %
MAGNEZIJ     1,30 %
NATRIJ        1,20 %
KALCIJ        0,41 %

Serijska številka: GK30
Neto teža:  30 ml


Glina Bolus iz Komende je sušena na soncu in ne vsebuje nobenih dodatkov 

Družinska tradicija 1950


Vegansko

Ekološko

Naravno

Slovensko

Ročno delo


 Opozorila:  

Pred vsako uporabo stekleničko dobro pretresite!
Po odprtju uporabno do 6 mesecev!
Priporočene dnevne doze oziroma odmerka se ne sme prekoračiti!
Izdelek ni dopolnilo in nadomestilo za uravnoteženo prehrano!
Hranite na suhem in pri temperaturi maksimalno 25 C!
Shranjevanje nedosegljivo otrokom!


Polni in proizvaja:

BOLUS Cvetka Ferjuc s.p., Gmajnica 124, 1218 Komenda, Slovenija


Izdelek lahko prevzameš tudi v naši trgovini na Gmajnici 124 v Komendi

Izdelek lahko naročiš
na tel. št.  040 351 582

Prijava

Ali ste pozabili geslo?

Ustvarite račun?