Trgovina

Kostanjevo Bolus glineno mazilo 80g
11. februarja, 2018
Glinena zobna krema + bambusova ščetka
11. februarja, 2018

Olje divjega kostanja z dodatkom gline 50 ml

15,90 

Divji kostanj ima  blagodejne učinkovine  v cvetovih, skorji, plodovih in tudi v listih. Plodovi divjega kostanja vsebujejo ß-escin, ki deluje protivnetno, antieksudativno (zmanjša poškodbe kapilar, krepi stene kapilar in ščiti pred edemi) in tudi antiedemično (zmanjša otekanje), kar so potrdile tudi študije.

Kategorija:
Opis

Protivnetno delovanje pripravkov iz kostanja so prav tako dokazali s številnimi kliničnimi študijami na pacientih, ki so imeli boleče in otekle noge, občutek teže in napetosti v nogah, krči, nemirne noge. Torej so pripravki iz plodov divjega kostanja primerna dopolnitev kompresijskemu zdravljenju krčnih žil. Plodovi divjega kostanja vsebujejo vitamine B-skupine ( za zdravo kožo) in vitamin K ( ima pomembno vlogo pri presnovi kosti vezivnega tkiva in delovanju ledvic). Mešanica Gline ki ima visoko vrednost SI14 silicija ( za sklepe, mišice, kosti ) in vsebnost vitamina D, je popolna kombinacija za izboljšanja težav.

Izdelek je 100% naraven, Veganski


Glinena kopel z dodatkom divjega kostanja pa pomaga pri revmatičnih obolenjih, sindromu nemirnih nog ,ozeblinah, bolečinah v križu, povečani prostati in tudi putiki.

Uporaba: Olje nanesemo na kožo enkrat dnevno. ( pri vsaki uporabi stekleničko pretresemo )

V kolikor uporabljamo olje za krčne žile, potem olja ne smemo vtreti v kožo, ampak samo namažemo.

Uporaba olja za glineno kopel: V kopel s toplo vodo denite 170 g gline (jogurtov lonček), v 4 litre vode in dodamo 4-5 kapljice olja. ( pri vsaki uporabi stekleničko pretresemo ) V kopeli namakajte stopala največ 10-15 minut.


Sestavine:  Olje divjega kostanja (ekstrakt ) , Glina Bolus

Opozorila:  Izdelek je naraven in lahko se pojavi alergija na posamezno sestavino. V tem primeru prenehajte z uporabo in se posvetujte s proizvajalcem tega izdelka.

Pri vsaki uporabi stekleničko pretresemo

Hranite na suhem in pri temperaturi max. 25 C.

Shranjevanje nedosegljivo otrokom!

Samo za zunanjo uporabo!

Teža izdelka : 50 ml

Za vsakdanjo uporabo zadostuje za cca 30 dni odvisno od primera


Polni in proizvaja:   BOLUS Cvetka Ferjuc s.p., Gmajnica 124, 1218 Komenda, Slovenija

Prijava

Ali ste pozabili geslo?

Ustvarite račun?