Trgovina

Glinena obloga 1,7kg
14. februarja, 2018
2x preciščena glina 600g + lesena vevnica
16. februarja, 2018

Bolus prečiščena glina 600g

8,90 

Glina za pitje s pomočjo svoje absorbcijske moči uničuje bakterije, pritegne nase vse kar je strupenega, doda česar je premalo in odvzame česar je preveč. Pri vseh vnetjih, razjedah ali celo čiru, glina deluje zelo aktivno, saj odstranjuje uničene celice in pospešuje njihovo obnovo. Glina ureja presnovo in deluje kot spodbujevalec številnih organov, izboljša krvno sliko, preprečuje prehlade, vnetja itd. Najboljše je, da glino pijemo preventivno 3x na leto. S tem lahko preprečimo marsikatero težavo. (vir: knjiga GLINA ZDRAVI).

Kategorija:
Opis

Pod našimi Alpami se v čisti slovenski zemlji skriva najmočnejše naravno zdravilo, ki ga  izkopavajo že od leta 1950 in skrbno pripravlja družinsko podjetje Bolus. Ustanovitelj podjetja Janez Ferjuc. je svoje življenje je posvetil raziskovanju zdravilnih lastnosti tega naravnega zdravila in pomagal več kot deset tisoč ljudem pozdraviti številne bolezni. To je najbogatejša glina s Silicijem na svetu – Glina Bolus. Janez Ferjuc je 45 let odkrival skrivnost naravnega načina priprave gline. Glina je sušena s sončno energijo in v procesu priprave, da bi obdržala svojo čistost, nikoli ne pride v stik z golo roko. Ena od glavnih sestavin te Alpske Gline pa je prav ljubezen tega moža, ki se je skupaj z mentorjem in priznanim zdravilcem, patrom Simonom Ašičem, leta 1976 prvi v Sloveniji podal v zdravilni svet gline. Njuna življenjska misija je bila, pomagati ljudem do zdravja. Dolgoletna tradicija in poseben način priprave, ki mu zaupa že več kot deset tisoč ljudi – Glina Bolus.


Uporaba:

Priprava napitka: zvečer stresemo eno žličko gline v kozarec, prelijemo z 2,0 dcl prekuhane vode, premešamo ter pustimo stati čez noč. Zjutraj spijemo samo vodo, vsebino pa zavržemo. Kura naj traja 21 dni, nato naredimo 7 dnevno pavzo, potem pa s pitjem ponovno nadaljujemo 21 dni.
Način priprave  Poglej si VIDEO


Sestavine: 

analiza gline je bila narejena 2020

SILICIJ       65,70 %
KALIJ           3,40 %
ŽELEZO       2,60 %
MAGNEZIJ  1,30 %
NATRIJ        1,20 %
KALCIJ        0,41 %

vegansko

ročno pripravljeno

originalni proizvod

sušeno s sončno energijo

Glina Bolus iz Komende ne vsebuje nobenih dodatkov in je 100% naravna.


Opozorila:

KDAJ GLINE NE UŽIVAMO
Med kemoterapijo; med jemanjem antibiotikov; prve štiri mesece nosečnosti; ter po porodu, če dojimo do 7 meseca in pri otrocih do 10. leta starosti.
Pri kroničnih boleznih glineno vodo uživate 21 dni, vsak drugi dan, nato sledi en teden premora in nato lahko pijete glineno vodo že vsak dan, tudi 21 dni. Glino lahko pijemo tudi več mesecev, z vmesnimi tedenskimi pavzami. O nadaljnji uporabi se posvetujte na telefonski št.: 041 44-33-09.
Napitek ni dopolnilo in nadomestilo za uravnoteženo prehrano.
Priporočene dnevne doze oziroma odmerka se ne sme prekoračiti!

Shranjevanje nedosegljivo otrokom!
Pije se samo voda, usedlina se zavrže!
Pripravljeni napitek porabite maksimalno v 24ih urah!
Po vsaki uporabi glino zavržemo!
Dobro zaprite stekleničko!
Hranite na suhem in pri temperaturi max. 25 C.
Glino zavrzite med biološke odpadke!


Neto teža: 600 g


Polni in proizvaja:

BOLUS Cvetka Ferjuc s.p., Gmajnica 124, 1218 Komenda, Slovenija


Izdelek lahko prevzameš tudi v naši trgovini na Gmajnici 124 v Komendi !

Lahko pa tudi pokličeš na tel. št.  040 351 582  in si ga naročiš !

Informacije o izdelku

Dodatne informacije
Teža 0.6 kg
Teža

550g, 600g