Trgovina

Glina v veterinarstvu
3. februarja, 2018
Darilni set zanjo in zanj
5. februarja, 2018

Darilni Paket Bolus

28,70 

Pripravili smo ti, tri čudovite izdelke NARAVNE KOZMETIKE BOLUS, s katerimi boš zagotovo navdušil/a obdarovanca. Darilni komplet vsebuje ključne naravne izdelke za razvajanje kože in zdrav nasmeh.
Kategoriji: ,
Opis
Darilni komplet vsebuje izdelke za tiste, ki že živijo zdravo življenje in tudi za tiste, ki se z zdravim načinom življenja želijo spogledovati.

Paket vsebuje:

– Naravno rastlinsko GLINENO milo aloevera & zeleni čaj 100 g
– Naravno KONOPLJINO glineno mazilo 50 g
– Naravna GLINENA zobna krema 90 g
– Dekorativna kartonska škatla v natur barvi, dekorativna pentlja

Brezplačna poštnina 🙂

Paket ti dostavimo naslednji dan 🙂 

Zraven ti priložimo darilo tudi zate 🙂

Opis izdelkov:

KONOPLJINO GLINENO MAZILO:  hladno stiskano konopljino olje, CO2 izvleček industrijske konoplje in druge skrbno izbrane sestavine, ki izjemno učinkovito nahranijo in zaščitijo vsakršen tip kože. Na kožo deluje sproščujoče, preprečuje izsuševanje kože, pomaga pri poškodbah kože in pripomore k hitrejšem celjenju. Konoplja je rastlina, ki uteleša obilje. Ne le, da obilno raste z bujnim zelenim listjem, ponuja tudi obilico terapevtskih koristi. Ljudje smo že več tisoč let uporabljali konopljo kot hrano, kot zdravilo. Mazilo je narejen iz samo petih sestavin.

GLINENO MILO Z DODATKOM ALOEVERE IN ZELENEGA ČAJA. Milo je naravno ne vsebuje konzervansov, sintetičnih barvil in dišav. Lahko ga uporabljate kot nežni piling za problematično kožo.

GLINENA ZOBNA KREMA deluje proti nastanku kariesa ter krepi zobno sklenino. Zmanjšuje občutljivost na vroče in hladno, blaži in lajša draženju dlesni, ohranja zdrave zobe in dlesni ter osvežuje dah. Izdelek vsebuje mikrogranulacijsko glino in ne poškoduje zobne sklenine. Moraš pa vedeti, da sestavljena je iz samo štirih sestavin. Saj poznaš pregovor ” manj je več”

GLINA je ena najbolj zapletenih snovi v naravi katere sodobna znanost še vedno ne razume. Znanstveniki ji pravijo »naravna inteligenca«. Je živa snov s tako neznatnimi delci, da jih ni mogoče videti niti pod mikroskopom. V sodobnem času smo v veliki meri pozabili, da so kulture skozi stoletja uporabljale glino za svoja hranila in za lajšanje odstranjevanja strupov iz telesa. Velja prepričanje, da se ne glede na mesto aplikacije, glina usmeri k žarišču bolezni in se tam “zasidra” in ko se izloči, s sabo odnese telesu škodljive snovi.
Zaradi svoje kemijske strukture ima glina izredno dobro absorpcijsko in ionsko izmenjevalno moč.

Pohiti, zaloge so omejene !

Paket lahko prevzameš tudi v naši trgovini v Komendi !

Lahko pa tudi pokličeš na št.  040 351 582  in si ga naročiš !

 

Dodatne informacije
Teža 0.4 kg